Doei zomer, hoi herfst

Gelukkig heb ik nog een tijdje van de Zweedse zomer mogen genieten. Inmiddels is het toch echt herfst. De bladeren vallen van de bomen, het wordt kouder en vochtiger buiten en de zon schijnt minder. De gekleurde bomen geven de stad en omgeving een hele andere uitstraling. Ik kijk echt uit naar de winter, hoe gek het ook mag klinken.

De afgelopen tijd heb ik aan veel vakken op school gewerkt, dus was er even minder tijd om een blog te maken. Vakken waar ik nu mee bezig ben zijn onder andere ‘Qualitative Methods’ en ‘Quantitative Methods’, ‘Digital Media and Information Society’ en ‘Swedish Language’. Ook volg ik extra lessen in academisch schrijven in het Engels, al vind ik dit niet zo nuttig. Ik ben tot nu toe enthousiast over mijn opleiding en Uppsala als stad om te studeren. Ik heb wederom veel nieuwe mensen leren kennen.

Hier weer een aantal foto’s van de afgelopen weken.

© Mark Fokkema